Home » Over BPM Portaal

Dé voertuigen import specialist

Bij BPM Portaal is onze missie duidelijk. Iedereen compleet “ontzorgen” in de administratieve
werkzaamheden die komen kijken bij het importeren van een voertuig, auto of motor.


BPMPortaal Snel advies

Korte doorlooptijden,
snel een taxateur op bezoek!

BPMPortaal Vakbekwaam advies

Diepgaande Kennis van
de Auto industrie.

BPMPortaal Persoonlijk advies

Geen keuzemenu’s
en tussenpersonen.


Van aangifte tot
waardecalculatie

BPM Portaal bestaat uit een team gespecialiseerd in alle belasting gerelateerde zaken bij het importeren van een voertuig. Ons team onderzoekt dagelijks welke koerslijst de laagste BPM oplevert. Elke aanvraag is maatwerk.

En daarom zetten we ons maximaal in om je zo snel mogelijk te helpen met bijvoorbeeld je BPM aangifte, WEV Taxatie of BPM taxatierapport.


Een team van specialisten
met kennis van alle Auto’s

Onze gecertificeerde taxateurs nemen alles uit handen en “ontzorgen” je daarmee volledig. Zo houd jij meer tijd én geld over voor leukere dingen. We staan altijd voor je klaar en kunnen snel schakelen en opschalen.

Van een enkel voertuig, tot tientallen per week. Bij BPM Portaal zeggen niet voor niks: we zetten de puntjes op de i bij import.

Karin van BPM Portaal

Karin
Administratie

Taxateur David van  BPM Portaal

Dennis
Taxateur

Taxateur Victor van BPM Portaal

Vincent
Import & Taxateur
Specialist

Taxateur Eric van BPM Portaal

Eric
Taxateur

Taxateur Frank van BPM Portaal

Frank
Taxateur

Taxateur Keama van BPM Portaal

Keama
Taxateur


Over BPM Portaal

Bij BPM Portaal draait alles om jou en je droom om een voertuig te importeren. Wij zijn niet zomaar een team; wij zijn dé specialisten in BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) – een groep gepassioneerde professionals die elke dag opnieuw het BPM-landschap verkennen en beheersen. Onze missie? Jouw importproces zo soepel en voordelig mogelijk maken.

Ons team bestaat uit experts op het gebied van belasting, importprocedures en marktanalyse. We begrijpen dat het importeren van een voertuig ingewikkeld kan zijn, vooral als het aankomt op de BPM. Daarom duiken wij dagelijks in de diepte van de koerslijsten om voor jou de meest gunstige BPM uit te vogelen. We zoeken, vergelijken en berekenen, alles om ervoor te zorgen dat jij niet meer BPM betaalt dan nodig.

Onze diensten

Maar onze dienstverlening stopt daar niet. Elke aanvraag die we ontvangen, behandelen we als uniek. We weten dat geen twee voertuigen – of hun eigenaren – hetzelfde zijn. Daarom zetten we ons in voor maatwerkoplossingen. Of het nu gaat om BPM-aangifte, een schaderapport voor je auto, waardecalculatie of het opstellen van een BPM-taxatierapport; we hanteren een persoonlijke en grondige aanpak.

Als import-specialisten zijn we niet alleen bezig met cijfers en formulieren. We zijn ook ervaren taxateurs die de waarde van elk voertuig nauwkeurig kunnen bepalen. Dit is cruciaal, want de waarde van het voertuig speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de BPM. Onze deskundigheid in dit veld betekent dat je kunt vertrouwen op een accurate en eerlijke taxatie.

Wat onderscheidt ons van de rest? Onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij begrijpen dat het importeren van een voertuig een spannende, maar soms ook stressvolle onderneming kan zijn. Daarom zorgen we ervoor dat je tijdens het hele proces ondersteund en geïnformeerd wordt. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je door elke stap van het proces te leiden.

Heldere aanpak

We zijn trots op onze transparante werkwijze. Geen verborgen kosten of onaangename verrassingen bij BPM Portaal. Wij geloven in duidelijkheid en eerlijkheid, vanaf het eerste contact tot aan de afronding van je project.

Bovendien blijven we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. De wereld van BPM en voertuigimport is altijd in beweging, en wij bewegen mee. Dit betekent dat we altijd werken met de meest actuele informatie en technieken, om jou de best mogelijke service te bieden.

Voor iedere auto enthousiast

Of je nu een ervaren importeur bent of voor het eerst een voertuig importeert, BPM Portaal is je betrouwbare partner. Met onze uitgebreide kennis, persoonlijke aanpak en passie voor wat we doen, zijn we hier om het importeren van je droomvoertuig niet alleen mogelijk, maar ook aangenaam te maken.

Kies voor BPM Portaal – waar expertise, klantenservice en waarde samenkomen om jouw voertuigimport een succes te maken. Wij staan klaar om je te helpen met elk aspect van het BPM-proces, van de eerste berekening tot aan de uiteindelijke aangifte.

Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om elke klant een vijfsterrenservice te bieden.

BPMPortaal Vacatures