BPM Import Volkswagen

Onze favoriete Duitse auto verkoop sites

Home » Blog » Onze favoriete Duitse auto verkoop sites

Duitsland is een mega populair land als het gaat om het importeren van auto’s. Het aanbod van zeer gewilde Duitse merken als Mercedes, BMW, Audi en Volkswagen is enorm. Deze auto’s zijn in veel gevallen niet alleen goedkoper, ze zijn ook vaak nog rijker uitgerust, dus meer opties.

En een rijker uitgeruste auto die óók nog eens scherper geprijsd is, is een sterk positie voor (door)verkoop. Maar vind je die auto’s dan? Wat voor tweedehands auto je ook zoekt, dit zijn onze 5 favoriete Duitse verkoop websites voor occasions.

Mobile.de

1. Mobile.de

Laten we maar gelijk beginnen met de grootste website van Duitsland, mobile.de. Hoewel de naam doet verklappen dat het om een Duitse site gaat, is mobile.de ook vertaald in het Nederlands.

Mobile.de biedt ook auto’s aan uit andere landen, waardoor je uit een enorm aanbod kan kiezen.

Bovendien worden dealers altijd goed vermeld, en is het eenvoudig met hen in contact te komen. Het transport moet je wel zelf regelen, wanneer je hier een auto koopt, als je deze niet zelf ophaalt. Ondanks dat, is mobile.de toch onze favoriet.

Naar Mobile.de


Autoscout24.de

2. Autoscout24.de

Als je wel eens op zoek bent geweest naar een tweedehands auto, ken je Autoscout24 wel. De Duitse variant van Autoscout24 is erg populair, omdat deze site ook een erg groot aanbod heeft.

Daarnaast is de site ook te vertalen naar het Nederlands, wat je zoektocht iets aangenamer maakt.

Naar Autoscout24.de


Auto1.com

3. Auto1.com

Auto1.com hoor je misschien niet vaak voorbij komen, maar onterecht, volgens ons. De reden is waarschijnlijk omdat je voor Auto1 eerst een account moet aanmaken. Inschrijven is gratis, en je krijgt toegang tot een aanbod van zo’n 30.000 occasions uit Europa.

Je kunt met je account ook zelf auto’s aanbieden, en dat maakt auto1.com wel echt een business to business platform. Een groot voordeel aan auto1.com is dat je eenvoudig het transport van je gekochte tweedehands auto(‘s) regelt (tegen vergoeding).

Naar Auto1.com


Autobid.de

4. Autobild.de

Wanneer je navigeert naar autobild.de zal je het logo kunnen herkennen van de Nederlandse Autoweek. Voor de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen rondom auto’s ben je hier dus aan het goede adres.

Maar ook voor occasions biedt Autobild.de een platform. Het nadeel is dat je de Duitse taal wel moet beheersen om hier je Duitse occasion te vinden.

Naar Autobild.de


Autobid.de

5. Autobid.de

Tot slot onze vijfde favoriete site voor je zoektocht naar je Duitse import auto; Autobid.de. Dit platform lijkt meer op auto1, het is namelijk een veilingsite.

Je moet dus meebieden, wil je een tweedehands Duitse auto kunnen bemachtigen. Veel voormalig leaseauto’s worden hier aangeboden en dat betekent in veel gevallen: dealer onderhouden én eerste eigenaar.

Ondanks een wat kleiner aanbod, zeker de moeite waard!

Naar Autobid.de